Turbo Performance Club - Volvoforum
http://forum.turboperformanceclub.com/

Mobil VIDADICE, ,BSR PPC3. Komplett assistans/rescue/lånebil
http://forum.turboperformanceclub.com/viewtopic.php?f=38&t=265889
Sida 1 av 1

Författare:  SputnikAutorescue [ sön 19 nov 2017, 03:46 ]
Inläggsrubrik:  Mobil VIDADICE, ,BSR PPC3. Komplett assistans/rescue/lånebil

§13 Företag som säljer varor eller tjänster får annonsera/marknadsföra sig endast i forumet "Företagsreklam" i de fall det går att härleda annonsen till företaget eller att annonsen är utformad på ett företagsliknande sätt. Kontakta forumsansvarig eller styrelsemedlem för mer information kring annonsering på forum/hemsida. Vi kan erbjuda flera olika paket och priser. Observera att denna paragraf ej är tillämplig i forumsdelen "Medlemmars Köp/Sälj/Byt" om företagsnamn ej exponeras/kan härledas.

Med härleda avses att företagsnamnet, helt eller delvis, förekommer i annonstext, användarnamn, signatur, avatar, e-post- eller webadress, eller på annat sätt framgår i eller av annonsen.
Huruvida det kan anses gå att härleda annonsen till ett företag avgörs av moderator.

Definition av Företagsliknande, exempelvis tillverkning på beställning utan att företagsnamn exponeras. Annonsen kommer rensas/låsas samt hänvisas till forumsdelen "Medlemmars Köp/Sälj/Byt".

Åtgärd för brott mot denna regel är att annonsen/reklamen raderas samt, vid upprepade förseelser att användaren stängs av/konton raderas/spärras.


/Anders L, moderator.

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/