Turbo Performance Club - Volvoforum
http://forum.turboperformanceclub.com/

Polestarrabatt på Bilia
http://forum.turboperformanceclub.com/viewtopic.php?f=1&t=257572
Sida 1 av 1

Författare:  Mikael [ ons 01 aug 2012, 21:23 ]
Inläggsrubrik:  Polestarrabatt på Bilia

Bild

Nu har alla medlemmar i samarbete med Bilia 12% rabatt på Polestaruppdateringar vid uppvisande av medlemskort.

Välkommen in och se vad Polestar kan göra för din bil:
http://www.polestar.se/sv/performance/

Polestar Performance ger din Volvo mer prestanda

Polestar Performance optimerar effekten och vridmomentet i din Volvo. Det gör bilen piggare och roligare att köra och det ökar säkerheten i situationer där du behöver extra prestanda, t.ex vid omkörningar. Allt detta utan att öka bränsleförbrukningen eller påverka din Volvos Originalgaranti.


Effektoptimeringen är utvecklad av Polestars tekniker som under 14 år optimerat Volvobilar för racingbanorna. Våra kunskaper är väl dokumenterade i resultatlistorna, 2009 blev team Polestar totalvinnare i STCC.

Vårt långa samarbete med Volvo gör det nu möjligt att erbjuda effektoptimering för din Volvo, installerad av din Volvoverkstad, med bibehållen Originalgaranti. Nu behöver ingen längre ta riskerna med ”chip-trimning” för att nå en starkare körupplevelse.

Bränsleförbrukning och miljö

En Volvo med Polestar Perfomance-paket har samma certifierade bränsleförbrukning som standardversionen. Det är möjligt tack vare vår effektiva tuning av motorn, som bara ökar effekten när det behövs, dvs. vid omkörningar, långa uppförsbackar eller körning med tunga släp. Det innebär också att bilens miljöpåverkan är oförändrad, den håller sig inom gränserna för de certifierade utsläpp som är tillåtna.


I praktiken är det fullt möjligt att utnyttja Polestars effektoptimering för att minska bränsleförbrukningen något, om du kör på ett miljövänligt sätt med snabb acceleration och håller jämn fart med låg motorbelastning.

Snabbt och enkelt att installera hos din Volvohandlare

Polestar Performance kan installeras av alla Volvohandlare. Om du beställt tid i förväg utförs arbetet omgående och du kan hämta din uppgraderade Volvo samma dag. Arbetet kan mycket väl utföras i samband med en ordinarie service, däckbyte, montering av Volvotillbehör eller en rekonditionering. Precis som med andra Volvo Originaltillbehör kan Polestar Performance öka andrahandsvärdet för din Volvo...

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/